home | contact
OokVoorJou Internet
 
 
Over OokVoorJou Internet

Over OokVoorJou Internet

OokVoorJou Internet is gestart in mei 2004 met webdesign projecten, enkele maanden later hebben wij onze diensten uitgebreid met diverse hosting faciliteiten en zijn inmiddels uitgegroeid tot dé partner in de webdesign en hostingwereld.

Al onze webhosting accounts draaien op Linux servers. Wij hebben bewezen een stabiele partij te zijn voor grote en kleine partijen. Dit alles tegen een voordelig tarief mede door de automatisering van diverse bedrijfsprocessen.
Als officieel lid van de SIDN hebben wij de .nl extensie geheel in eigen beheer.
Vanuit ons inpandig kantoor te Aarle-Rixtel, verzorgen wij reeds voor vele partijen met tevredenheid diverse internetdiensten.

Webdesign
Websites worden zorgvuldig ontworpen en geprogrammeerd en maken gebruik van diverse programmeertalen zoals, HTML, PHP en JAVA. Ook Flash behoort tot de mogelijkheden.

A-Merk servers
Uw website wordt geplaatst op één van onze stabiele servers welke geheel door OokVoorJou Internet geassembleerd zijn. Hierdoor zijn we er zeker van dat onze servers enkel A-merk componenten bevatten. Alle onderdelen zijn op voorraad, vervanging indien nootzakelijk is dan ook uiterst snel gebeurd.
Elke server is minimaal RAID-1 uitgevoerd en beschikt zodoende over minimaal twee harde schijven. Indien er 1 harde schijf in een server defect raakt, neemt een andere harde schijf het direct over.

Uptime
OokVoorJou Internet besteedt uiterst zorg aan het 'up and running' houden van haar webservers. Alle servers zijn ondergebracht in diverse zogenoemde Datacenters, zoals bijvoorbeeld in Capelle aan den IJssel.
Alle servers worden continu volautomatisch gecontroleerd op uitval, en de diensthebbende beheerders worden direct opgeroepen middels email en SMS.

Netwerkinformatie
Onze servers zijn ondergebracht in een private suite in het datacenter te Capelle aan den IJssel en maken gebruik van GrafiX netwerk. (AS16131)
De totale capaciteit van de transits zijn in totaal 3100Mbps.
De totale exchange capaciteit is 1200Mbps (AMS-IX,NL-IX,FreeBIX)

Dagelijkse back-up
De back-up service, maar uiterst handig in geval van problemen;
Elke nacht wordt er van iedere webaccount een back-up gemaakt op een van de backup-servers. Zo kunnen wij in noodgevallen te allen tijde de laatste back-up terug plaatsen of eventueel de back-up van 7 dagen geleden.

 

Ingeschreven bij de KvK te Eindhoven onder dossiernr.: 17189094

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van OokVoorJou Internet.

 

 
 
  © 2004 - 2013 Copyright, Ookvoorjou.nl | Disclaimer | algemene voorwaarden | prijzen zijn excl. 21% BTW